Struktura strani - Kontakt - Domov
kategorija1 kategorija3 kategorija4 kategorija2 kategorija5
 
  logo  
 

Kontakt  

Hapro d.o.o.
Dobja vas 187a
2392 Ravne na Koroškem
tel: 02 82 18 510
hapro@hapro.si

Študije primerov


Domov  /  Študije primerov

Kako vam Hapro lahko pomaga hitro in uspešno rešiti vašo težavo?


Rešitev projektaNaša stranka je imela težavo, saj je pri svojem projektu potrebovala točno določene oblike – profile notranje ali zunanje opreme, kjer so zahtevane nestandardne oblike tesnih profilov.

Skupaj s stranko smo nato določili posebno nestandardno orodje za realizacijo tega projekta in ji tako pomagali, da je uspešno izpeljala zastavljen projekt.

Tudi vam lahko, glede na vašo tehnološko - strojno opremo, svetujemo oz. ponudimo optimalno rešitev, tako z vidika orodja kot tehnologije.Nabava novega CNC strojaNaša stranka se je odločila za nakup CNC stroja v podjetju. To je bil njihov prvi nakup tega stroja, zato je imela stranka veliko vprašanj. Ker imamo pri Hapro d.o.o. ogromno izkušenj pri reševanju tovrstnih težav, se je stranka obrnila na nas.

Glede na njeno potrebo - kaj je nameravala na stroju delati - smo ji svetovali optimalno dodatno opremo stroja ter optimalno potrebno orodje.Ravno s pomočjo naše fleksibilnosti in izredne hitrosti izdelave orodij vam lahko pomagamo rešiti vaše težave in vam tako prihranimo veliko časa in nepotrebnih skrbi.Za vprašanja in ostale informacije v zvezi z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte.

Prednosti
podjetja


 • zadovoljstvo kupcev
 • hitra izdelava orodja
 • partnerski odnos
 • zanesljivost
 • strokovnost
 • Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

  Get Adobe Flash player

   
   
  Profilni rezkarji Garniture Diamanti
  Skobeljne glave Diamantna orodja Dvorezniki-svedri-žage HSK
  Predstavitev Strojni park Lokacija Kontakt